סודות הגריל – "הלוחש לפחמים"
סודות הגריל – "הלוחש לפחמים" .בכנענית -סדנת בשרים ייחודית , מקצועית וחווייתית. המסעדה שוכנת בצפון מדבר יהודה, מתמחה בסוגי צלייה שונים של נתחי בשר משובחים ומביאה אל תוך המטבח השפעות מעולם הקולינריה המקומי/מדברי והשפעות שאספנו במסעות בעולם. המסעדה משתרעת על שטח גדול ומאפשרת לנו להתנסות בסוגי צלייה שונים. החל מתנור קבור באדמה ,בישול על מדורות, מעשנות , טאבון אבן וגרילים. מלבד הבישול , האירוח הוא האהבה השנייה הגדולה שלנו-והסדנה בנויה על יחד המתגבש אל סביב משתה בשרים , יינות ומוסיקה כיד המלך. הסדנה נערכת אצלנו בחצר כחוויה קולינרית כוללת. מה בסדנה- קבלת פנים עם כוס יין ונשנוש מהגריל .הסדנה כולה תלווה בבירה ויינות מיקב הבית של מסעדת הכנענית והשתייה חופשי כיד המלך.נמשיך בשיחה ראשונית המלמדת על חלקי הבקר השונים והשימושים בהם, כיצד בוחרים נתחים טובים בהתאמה לסוג הארוחה. וכן שיטות בישול לצלייה שונות. הסדנה תערך סביב שולחן אבירים בו טועמים וחווים כמה שיותר. משך הסדנה כ-4 שעות ערב מהנה שכולו שפע בשרים, בירות , יינות , מוסיקה טובה וסדנה מעשית להכנת/עישון וצלייה של בשרים.הסדנה מתקיימת בפירסום בעמוד הבית שלנו ברשתות ובהזמנה לקבוצות פרטיות. 02-5355351